Hoppa till innehåll
ETC Torp

Vacker, ätbar och regenerativ trädgård till ditt Torp!

Ett vanligt misstag är att börja tänka på sin trädgård när husbygget är klart. Med en trädgårdsplanering som naturlig del av byggprocessen kan du nyttja byggtiden och maskinerna som finns på plats till att även förbereda grunden till sin trädgård.

Det är därför mycket klokt att börja tänka på framtidens trädgård redan idag. Både för er som redan bor i ert Torp och funderar på vad ni ska odla i ert växthus eller för er som fortfarande har ert Torp-projekt framför er.
En kartläggning av era trädgårdsbehov och en analys av er plats gör det sedan enklare att omvandla drömmen till en odlingsbar verklighet.

I samarbete med ETC Torp erbjuder Underjord trädgårdsbyrå en inspirerande trädgårdsrådgivning för att hjälpa er med just detta. En rådgivning tar 1-2 timmar och sker på er tomt. Inför mötet får du som kund fylla i frågor kring dina drömmar och önskemål samt ta fram en skalenlig tomtkarta som sedan ligger till grund för platsbesöket, diskussioner och eventuella framtida ritningar.
Väl på platsen går vi igenom platsens förutsättningar och du får en inspirerande stund med konkreta förslag, idéer och råd på hur du kan uppnå din egna vackra, ätbara & regenerativa trädgård. Om du som Torp-kund efter hembesöket vill gå vidare med en trädgårdsdesign så får du denna till ett rabatterat pris.

Kostnad för en trädgårdsrådgivning är 2500kr inkl moms. 

1 h resväg ingår. Restid utöver 1 h räknat från underjord trädgårdsbyrå på Värmdö debiteras med 500kr/h inkl moms.

Kontakta oss här för intresseanmälan.

Besök vår partner Underjord Trädgårdsbyrå här.