Hoppa till innehåll

ETC Bygg

ETC Bygg handlar om att skapa klimatpositiva boenden.
Tillsammans med dig.

Vi skapar klimatpositiva boenden

Idag är det ett litet gäng byggbolag och fastighetsägare som styr politik och utvecklingen. Kommunerna kan inte ens ställa krav på klimatpositiva hus. Nu har vi en lösning som inte skadar någon, är klimatpositiv och ger tryggt boende för alla. Givetvis utan vinst för oss på ETC Bygg. Det här är icke vinstdrivande företagande. Och en viktig sak, det är helt transparent. 

Våra projekt


Nyheter

Modell av ETC Byggs passivhus

Spara direkt i våra hus

ETC Bygg handlar om att få igång byggande av hyreshus utan vinstjakt, utan miljöförstöring och med lägre hyror. Och därmed skapa ett nytt sätt för människor att spara utanför banksystemet. Spara direkt i husen!

När du sparar i våra hyreshus är perspektivet minst tio års sparande. Du lånar ut och kan då spara i trygga hus, istället för i spekulationsekonomin. Som sparare har du B-aktier i bolaget ETC Bygg AB som äger husen. 

Avkastningen bestäms per år och är 2020 beslutad till 2 procent. Minsta summa att spara är 10 000 kronor. Du kan också månadsspara i våra hyreshus (minimisumma 1 000 kr). Varje sparande har 6 månaders uppsägningstid.

Spara till 2% ränta

Håll dig uppdaterad

Vill du få löpande uppdateringar om ETC Bygg?
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Nyskapande teknik

Tekniken i sig är inte ny, man har byggt hus av trä länge. Passivhusprincipen med låga värmeförluster har använts i vårt land sedan 1700-talet. Det som är nytt är att ett behagligt inomhusklimat skapas med minimal energitillförsel och att solcellerna med lång livslängd tillför mer energi över året än vad som används.

Tekniken är enkel och lätt att förstå sig på.

Transparent och öppet

Vi redovisar allt kring våra byggprojekt på vår sajt – all ekonomi, alla planer, alla ritningar bit för bit.

Vi kommer också berätta om problem och förbättringar under byggets utveckling. Att spara i byggandet av klimatsmarta bostäder är att vara del i lösningen.

Stort tack för allt stöd hittills.

Spara i våra hyreshus
spara.etc.se/bygg

Köp ditt eget torp
Säkra din köplats