Hoppa till innehåll
ETC Torp

Här kan vi bygga ditt Torp!

Den vanligaste frågan vi får är om vi har tomter.

Vi är därför glada att presentera två fantastiska platser för uppförandet av upp till 12 respektive 5 Torp.
Det första är Väckelsång, där vårt moderbolag ETC Bygg sedan tidigare fått markanvisning och där vi nu vill uppföra ett antal Torp i naturskön miljö.
Det andra är särskilt trevlig mark i Enköpings kommun, inom 50 minuter från Stockholm, med vyer över böljande fält och faktiskt även Mälaren.

Väckelsång

En liten by på landet i en av Smålands vackraste bygder, belägen i Tingsryds kommun. Överlag cykelavstånd och 25 minuters bussresa till Växjö för de som studerar eller arbetar där. Du som väljer att bo här ges möjlighet till ett lantligt liv, fint för barn att växa upp i och dessutom med ett närbeläget samhälle finns tillgång till vanlig kommunal service, affärer, vårdcentral och skolor.

Enköping

I en avslappnad naturnära miljö med fina vyer över både fält och sjö, på perfekt avstånd från det mesta, finns här möjlighet att stycka av upp till 5 tomter.
Här är vi tillsammans med markägaren i ett tidigt skede och vill börja med att undersöka intresset bland er som söker tomt för uppförande av ETC Torp.
I nästa steg kommer mer information om platsen, som ligger i Enköpings kommun och vars närmaste tätort är Örsundsbro.

Detta händer nu

Kontakta oss med eventuella frågor.
– Gör din intresseanmälan här. Välj husmodell och kryssa i rutan för Väckelsång alternativt Enköping.
– Du som redan anmält intresse och därmed står i ETC Torps leveranskö har förtur till tomterna. Kontakta oss och meddela ditt intresse även för tomt.
– Vi sammanställer intresset och kontaktar alla som anmält sig för nästa steg.